• contact.srhpv@gmail.com

A VII-a Conferință Națională a Societății Române de HPV

A VII-a Conferință Națională a Societății Române de HPV

Dragi colegi,

Avem bucuria de a vă invita la cel de Al IV-lea Congres Național al Societății de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană și la cea de A VII-a Conferință Națională a Societății Române de HPV. Manifestările se vor desfășura în format EXCLUSIV FIZIC, în perioada 2-4 iunie 2022 la Hotel Europa, Eforie-Nord!

Programul evenimentelor va fi unul amplu și dens, variat și provocator. Dorim ca această manifestare să fie un prilej de a comunica propria experiență, într-o dezbatere științifică de înaltă ținută, alături de importanți invitați din România și din străinatate.

Manifestările au fost creditate cu cate 16 puncte EMC fiecare, de către Colegiul Medicilor din România.

Vă încurajăm să trimiteți cât mai multe rezumate, care vor fi selecționate ca prezentări orale și postere în cadrul programului științific.

Endometrioza este o boală cronică cu multiple aspecte anatomo-clinice, iar multidisciplinaritatea și abordarea interdisciplinară reprezintă standardul de tratament, de aceea încurajăm participarea la congresul nostru a medicilor din specialițăți multiple. Manifestarea de anul acesta își propune să adune profesioniști în chirurgia minim invazivă a endometriozei și tratamentul infertilității, atât din țară cât și specialiști de renume internațional.

Simultan va invităm să participați la Conferința Națională a Societății Române de HPV, care va reuni specialiști din diferite specialități medicale precum obstetrică-ginecologie, medicină de familie, dermatologie, neonatologie, boli infecțioase, anatomie patologică. Această manifestare multidisciplinară aduce în prim plan actualitățile internaționale asociate infecției cu virusul Papilloma uman și respectiv patologia complexă pe care o cauzează.

Vă așteptăm cu drag,

Președinte Al IV-lea Congres Național de Endometrioză și Infertilitate Est-Europeană”
Prof. Dr. Elvira Brătilă

Preşedinte A VII-a Conferință Națională a Societății Române de HPV
Prof. Dr. Radu Vlădăreanu

srhpv