• contact.srhpv@gmail.com

3rd HPV Congress

3rd HPV Congress

GALERIE FOTO

Societatea Română de Human Papillomavirus (SR-HPV), împreună cu Asociația pentru Reproducere Umană din România (ARU) si MSCo. au organizat în perioada 9-11 iunie 2016 Summit-ul “Inovații și perspective în Sănătatea Femeii 2016”.

Summit-ul a reprezentat un eveniment de referință pentru comunitatea medicală din România și a reunit 2 manifestări științifice naționale cu caracter interdisciplinar, ai căror invitați au fost Key Opinion Leaders din România și din străinătate: Cel de-al III-lea Congres Naţional de Human Papillomavirus și Cea de-a II-a Conferință a Asociației pentru Reproducere Umană din România, precum și un Curs avansat de ultrasonografie cu scanări live.  Locul de desfăşurare a fost Sinaia, Centrul Internațional de Conferințe.

Personalităţi, cadre medicale specializate atât din România, cât şi din străinătate, reprezentați guvernamentali și factori de decizie implicați în sistemul sanitar, precum și reprezentanţi ai instituţiilor și companiilor care activează în domeniul sănătăţii s-au reunit în cadrul Summit-ului “Inovații și perspective în Sănătatea Femeii 2016” pentru a dezbate și a prezenta ultimele noutăți și terapii inovatoare în ceea ce privește sănătatea femeii, cu accent pe afecțiunile cauzate de Human Papillomavirus, reproducerea umană asistată și infertilitate, prin intermediul lucrărilor științifice din cadrul celor 3 manifestări.

Scopul Summit-ului a fost de a veni în întâmpinarea nevoilor cadrelor medicale din România în ceea ce privește informarea, schimbul de experiențe profesionale, cât și crearea unei comunități interdisciplinare în vederea depistării, diagnosticării corecte și a tratării pacienților cu HPV și infertilitate.

Participanții in numar de peste 450, au fost medici ginecologi, specialiști în reproducere umană asistată, neonatologi, embriologi, ORL-işti, dermatologi, infecţionişti, virusologi, medici de familie, urologi, endocrinologi, andrologi, chirurgic, oncologi și pediatri.

Mai multe detalii despre prima editie a Summit-ului gasiti pe www.innovationinheath.ro

srhpv